Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

PrenaTest

Rendelömben elérhetö, új, kockázatmentes módszer, a magzati kromoszóma-rendellenességek kimutatására

A PrenaTest® kockázatmentesen, a magzatot nem veszélyeztetve, anyai vérvétellel, az invazív módszerrel végzett vizsgálatokkal azonos hatékonysággal képes kimutatni a Down-kórt és más számbeli kromoszóma-rendellenességet.

 

A non-invazív, egyszerű anyai vérvétellel elvégezhető, tehát vetélési kockázattal nem járó PrenaTest® a méhlepényből az anyai vérbe jutó szabad magzati DNS-t vizsgálja.

A DNS-láncok szerkezete alapján beazonosítható, hogy melyik kromoszómáról származnak, és hogy megfelelő mennyiségben vannak-e jelen. Az újgenerációs szekvenáláson alapuló modern vizsgálati technológia hatékony módja a számbeli kromoszóma-rendellenességek kimutatásának. 

 

A PrenaTest®-et a nagy tapasztalattal rendelkező német laboratórium, a Lifecodexx végzi.

 

A PrenaTest® az első európai akkreditációval és CE jelzéssel rendelkező vizsgálat a magzati kromoszóma-rendellenességek anyai vérből történő kimutatására.

 

A PrenaTest® vizsgálattal a születendő gyermek neme is megállapítható, valamint a teszt ikerterhességben is alkalmazható.

 

Az egyszerű anyai vérvétellel, a 9. és a 20. terhességi hét között elvégezhető PrenaTest® személyre szabottan, számos vizsgálati lehetőséggel nyújt megbízható eredményt.

PrenaTest® express - Eredmény 1 hét alatt!

A PrenaTest® express az alkalmazott vizsgálati módszer leggyorsabb formája. A világon egyedülálló módon, 1 héten belül eredményt ad a magzati számbeli kromoszóma rendellenességek kimutatására.

 

További információk a www.prenatest.hu honlapon.